Holland Selection Uitzendgroep

voor de perfecte match op de werkvloer

Gekwalificeerd en gemotiveerd personeel is de motor van elke onderneming. Holland Selection helpt u de juiste mensen voor de juiste werkplek te vinden, zowel Nederlands en Engels talige personeel. Wij zijn gespecialiseerd in de bemiddeling van personeel binnen de sectoren Metaal, Bouw en Logistiek

Operationele knowhow

Onze organisatie is dynamisch, professioneel en bezit een schat aan operationele knowhow. De werkvloer kent voor ons geen geheimen. Onze medewerkers in de binnen- en buitendienst hebben daar namelijk zelf ooit veel ervaring opgedaan en weten dus waar zij over praten. En zij weten precies wat u als opdrachtgever zoekt in uw personeel. Met onze expertise in die 3 sectoren zorgen wij ervoor dat de juiste vakkracht op de juiste plek komt.

Langdurige klantrelaties

Holland Selection bouwt aan langdurige klantrelaties. Wij staan garant voor de betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit van onze dienstverlening. Daarin zijn vanzelfsprekend uw wensen en tevredenheid onze leidraad.

Plaats uw vacature bij Holland Selection: dan zorgen wij voor de perfecte match!

 

Heeft u een vraag?

Neem gerust even contact met ons op.

Direct een vacature insturen?

Vul het formulier in op de volgende pagina.

Certificering en keurmerk

Betrouwbaarheid & veiligheid staan voorop.

Betrouwbare partner

Holland Selection is NEN 4400-1 gecertificeerd. Deze norm bevat eisen voor het toetsen van bedrijven die personeel ter beschikking stellen, zoals uitzendbureaus. Er wordt getoetst of deze bedrijven voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit hun bedrijfsactiviteit: het ter beschikking stellen van arbeid. Deze verplichtingen zijn onder andere een juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting, en het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.

Ook beschikken wij over het SNA-keurmerk. Dit keurmerk is ontwikkeld om fraude en illegaliteit in de uitzendbranche en bij alle vormen van (onder)aanneming van werk te voorkomen. de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken.

Veiligheid van personeel

Veiligheid, gezondheid en milieu zijn voor veel bedrijven essentiële en structurele aandachtspunten. Met het VCU-certificaat laten wij als Holland Selection zien dat ons VG-beheersysteem op orde is. Al onze medewerkers zijn in het bezit van een VCA-certificaat. Dit certificaat is bedoeld om mensen veiliger te laten werken en het aantal ongevallen te verminderen.

Voor sommige projecten verzorgt Holland Selection toolbox meetings. Daarin informeren wij onze werknemers over de werkplek, werkomstandigheden en veiligheidsaspecten. Wij verzorgen alle persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) die onze mensen nodig hebben: van helm, overall, veiligheidsschoenen/-laarzen en monnikskappen tot verseluchtsystemen.

Holland Selection is als erkend leerbedrijf geregistreerd bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Wij leiden studenten van diverse mbo-opleidingen waar recruitment aan bod komt op tot vakmensen.

© Copyright - Holland Selection Uitzendgroep BV / Algemene voorwaarden van toepassing